Veer10! in vogelvlucht

Veer10! is een jonge, creatieve en dynamische zorgverlener gevestigd in Oss. We bieden ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. We staan graag aan de kant van het kind en werken samen met gezinsbegeleiders.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van gedragsinterventies. Denk hierbij aan: agressie-regulatietrainingen, faalangsttrainingen, maar ook andere sociale vaardigheidstrainingen waarin jongeren leren om op een voor iedereen prettige manier om te gaan met anderen. En met zichzelf.

Naast het aanbod voor jongeren, hebben wij ook aanbod voor gezinnen en voor ouders van kinderen met gedrags, en-of ontwikkelingsproblemen.

Ook je vleugels uitslaan?

Ben je benieuwd wat Veer10! voor je kan doen, neem dan contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. In zo'n gesprek horen we graag van je waar je hulp bij nodig hebt. Wij zullen je dan vertellen wat we voor je kunnen doen en op welke manier. We vinden het belangrijk dat er een klik is. Indien we op 1 lijn zitten, kunnen we verdere afspraken maken.

Moeder gans

Mathiske Roex, het gezicht achter Veer10!.

Nadat ik een aantal jaren binnen grote jeugdzorginstellingen heb gewerkt, heb ik 5 jaar geleden de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik weer terug wilde naar de basis van het werk: hart voor de doelgroep, aansluiten bij je cliënt en zorg verlenen op maat. Dat is waar ik voor sta!

Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij wie ik voor me heb, maar ik geloof ook dat jeugdigen met gedragsproblemen grenzen nodig hebben. Ik hou van duidelijkheid en werk graag naar een doel. 'Wat wil je leren en hoe kan ik je daarbij helpen?' is de centrale vraag. Mijn doel is om mezelf weer overbodig te maken. Dat betekent: vaardigheden aanleren. Daarnaast zelfvertrouwen en zelfredzaamheid vergroten, waardoor iemand snel weer zelfstandig en volvertrouwen verder kan.


Je herkent de vogel aan zijn veren.

Veer10! staat voor kwaliteit. Dit kunnen we natuurlijk het beste bewijzen door goede hulp te verlenen. Maar er is meer. We staan geregistreerd in het kwaliteitsregister jeugd (SKJ) en bezitten het kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals (registerplein).

Daarnaast zijn we aangesloten bij de beroepsvereniging van professionals in sociaal werk (BPSW voorheen NVMW).

Veer10! stelt zich daarmee toetsbaar op aan het verenigingstuchtrecht. De Beroepscode is de basis van het verenigingstuchtrecht. Op basis van het Reglement van de Tuchtrechtspraak kunnen cliënten een schriftelijke klacht indienen bij het College van Toezicht, een onafhankelijk tuchtcollege.

 

BEGELEIDING
BEGELEIDING